Om os

Hvem er vi

Timestory VR er skabt ud fra ønsket om at lave interaktive VR og AR oplevelser, som påvirker, begejstrer og udvikler mennesker.

Grundlæggeren Anne Heeno, tidligere prisvindende filminstruktør og producer, oplevede for nogle år tilbage, hvordan en stærk VR oplevelse kunne påvirke og sætte tanker og handlinger i gang, bedre end noget andet medie og det blev startskudet til at skifte karriere og grundlægge Timestory VR.

Timestory VR består i dag af flere passionerede VR og AR udviklere med erfaring inden for 360 film, digital interaktion, storytelling og animation.

Vores fokus ligger i at skabe VR oplevelser, der kan mærkes. Vi er storytellere og eksperter i at udvikle scenarier som påvirker. Vi arbejder med de nyeste teknologier, som kan gøre en VR oplevelse mere nærværende og interaktiv. Bl.a. er vi et af de første firmaer i verden, som bruger taleinteraktion. Dvs. at man kan snakke med en karakter i VR, der reagerer på det, man siger.

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, god energi og begejstring for de projekter og teknologier vi arbejder med. Vores mål er at skabe oplevelser, som gør en forskel for virksomheder, deres medarbejdere og kunder.

Kontakt os

Lad os sammen realisere din ide.

Ring eller skriv for en uforpligtende snak.