Om os

Hvem er vi

Vi er et dedikeret team af VR udviklere, som hjælper dig med at realisere dine VR ideer og som gør det nemt for dig, at implementere VR i dit firma, kommune eller organisation.

Vi hjælper hele vejen fra den spæde ide, gennem manuskripsskrivning, optagelse, appudvikling og til det færdige produkt. Vi sørger for at produktet er implementeret rigtigt hos dig og sikrer os, at du og slutbrugeren kan bruge VR teknologien og jeres produkt.    

Grundlæggeren Anne Heeno startede ud som prisvindene filminstruktør og producer inden for fiktion, reklame og E-learning. Under en tv-produktion om nye teknologier, testede hun, for første gang, virtual reality. Her oplevede hun, hvordan en stærk VR oplevelse kunne sætte tanker, følelser og handlinger i gang – og det blev startskuddet til firmaet Timestory VR. 

Storytelling og interaktive oplevelser er i dag kernen i alt hvad vi laver. Vores team har stor erfaring med at skabe realistiske og interaktive VR scenarier og vi har en bred erfaring indenfor medieverdenen. Vi kan derfor levere helstøbte løsninger med både VR, AR, animation, film og lyd.  

Vi begejstres af nye teknologier og kaster os gerne ud i at afprøve og eksperimentere med nye teknologier, som kan gøre VR oplevelserne mere nærværende, sanselige og interaktive. Bl.a. er vi et af de første firmaer i verden, som bruger taleinteraktion og derudover er vi ved at udvikle en helt ny, Aldrig set før, multi VR platform. 

Vores produktioner hjælper folk til et bedre liv og det er det, som driver os. 

Ring, hvis du har en ide, så hjælper vi dig med at skabe VR oplevelser, som påvirker, begejstrer, udvikler og gør en forskel for dig, dine medarbejdere og dine kunder.

Kontakt os

Lad os sammen realisere din ide.

Ring eller skriv for en uforpligtende snak.