INTERAKTION I VR

Interaktionen i vr

I Virtual Reality kan du se og høre 360 grader rundt og det giver oplevelsen af at være tilstede i en anden virkelighed. Hvis du samtidig interagerer i VR med omgivelserne, forstærkes følelsen af tilstedeværelsen og du får bedre læring, indlevelse og oplevelse. Vi arbejder med forskellige former for interaktion.

HÅND INTERAKTION

VR kan tracke dine håndbevægelser, enten ved at du har controllere i hånden eller ved at headsettes kameraer tracker dine hænder. At interagere med hænderne går ud på, at du rører/klikker på bestemte objekter i VR universet, og det får ting til at ske i universet.

GAZE OG ØJEN INTERAKTION

Ved at holde blikket i en bestemt retning eller kigge på en karakter/objekt kan du få ting til at ske i universet. Karakterer kan også reagere på øjenkontakt eller fravær af øjenkontakt mm.

TALEINTERAKTION

Fungerer ved at du taler og siger nogle bestemte ord eller sætninger. Det vil få en karakter til at reagere eller ting til at ske i VR universet. 

BEVÆGELSESINTERAKTION

VR omgivelserne og karaktererne kan reagere på, om du står tæt på, langt fra eller bevæger dig hurtigt eller langsomt.

TONE INTERAKTION

Når du taler, kan du tale med forskelligt tonefald. Du kan lyde vred, venlig, bange mm. og det kan VR omgivelserne og karaktererne reagere på.